دستور پخت و طرز تهیه برنج سرخ شده تایلندی خوشمزه و عالی با شیر نارگیل
دستور پخت و طرز تهیه برنج سرخ شده تایلندی خوشمزه و عالی با شیر نارگیل
طرز تهیه برنج سرخ شده تایلندی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام برنج سرخ شده تایلندی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه برنج سرخ شده تایلندی خوشمزه و عالی با شیر نارگیل
این غذا بسیار خوشمزه و با مزاج ایرانی سازگار است.
مواد لازم برای تهیه برنج سرخ شده تایلندی :
برنج :♦: 300 گرم
گوشت چرخ کرده :♦: 600 گرم
شیر نارگیل :♦: 500 میلی لیتر
آب :♦: 180 میلی لیتر
نمک :♦: 1/2 قاشق غذا خوری
سس باربیکیو :♦: 2 قاشق غذا خوری
سس سویا :♦: 2 قاشق غذا خوری
شکر :♦: 1 قاشق چای خوری
روغن مایع :♦: 1 قاشق غذا خوری
سیر له شده :♦: 3 حبه
فلفل قرمز :♦: 3 عدد
ریحان :♦: 50 گرم
دستور پخت و طرز تهیه برنج سرخ شده تایلندی خوشمزه و عالی با شیر نارگیل
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 6 نفر می باشد.
طرز تهیه برنج سرخ شده :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه برنج سرخ شده تایلندی ابتدا باید
برنج را با آب بشوئید و همراه با شیر نارگیل ، 180 میلی لیتر آب و نمک در قابلمه ای روی شعله ملایم بگذارید به مدت 20-15 دقیقه تا به حالت کته در آید.
اکنون سس باربکیو ، سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ماهی تابه روغن مایع بریزید و سیر و فلفل قرمز ها را اضافه کنید و تفت دهید.
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و بگذارید گوشت ها قهوه ای و خرد شوند 5-4 دقیقه این کار را ادامه دهید.
بعد از 5 دقیقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.
غذای شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگیل را در بشقابها بکشید و گوشت را روی آن بریزید و با کمی ریحان و فلفل قرمز تزئین کنید.
دستور پخت و طرز تهیه برنج سرخ شده تایلندی خوشمزه و عالی با شیر نارگیل
دانه های فلفل را در آورده و آن ها را برش طولی 5 سانتی متر دهید.
دستور پخت و طرز تهیه برنج سرخ شده تایلندی خوشمزه و عالی با شیر نارگیل
- ۹۶/۰۹/۱۰