روش آماده سازی و طرز تهیه پاستیل اناری خوشمزه و زیبا مخصوص شب یلدا
روش آماده سازی و طرز تهیه پاستیل اناری خوشمزه و زیبا مخصوص شب یلدا
طرز تهیه پاستیل اناری بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام پاستیل اناری را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و طرز تهیه پاستیل اناری خوشمزه و زیبا مخصوص شب یلدا
شب یلدا کودک تان را با پاستیل های انار خانگی شیرین تر کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستیل اناری :
شکر :♦: یک دوم پیمانه
گلوکز مایع :♦: یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین :♦: یک چهارم پیمانه
آب میوه طبیعی (آب انار) :♦: 150 میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)
روش آماده سازی و طرز تهیه پاستیل اناری خوشمزه و زیبا مخصوص شب یلدا
گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است.
طرز تهیه پاستیل اناری :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه پاستیل اناری ابتدا باید
شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید. گلوکز را به آنها اضافه کنید.
آب میوه را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.
اجازه بدهید تا مایع به جوش بیاید و شفاف بشود.
بگذارید کمی از حرارت بیفتد و قالب های مخصوصی را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.
در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
به روشی که ژله را جدا می کنید پاستیل ها را از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی ریز بغلطانید.
اگر قالب مخصوص نداشتید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می کنید آن ها را به دلخواه برش بزنید.
روش آماده سازی و طرز تهیه پاستیل اناری خوشمزه و زیبا مخصوص شب یلدا
می توانید از مقداری رنگ خوراکی قرمز برای خوشرنگ تر شدن پاستیل استفاده کنید.
روش آماده سازی و طرز تهیه پاستیل اناری خوشمزه و زیبا مخصوص شب یلدا
- ۹۷/۰۷/۰۶